Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till fronten

Jag var på väg till fronten
Dom visade var jag skulle stå
Jag var på väg till fronten
Dom visade hur jag skulle gå

Men det var inte längre
Någon som ville slåss
Inte mot någon annan än sig själv
Så det fanns inget nederlag
Ingen seger
Jag kunde kalla min

Men det fanns ett rus att tillgå
Ovana spår att vänja in
Och det fanns ett gift i omlopp
Det behövde nog ta sig in

Det fanns också ett mod att erövra
För du kan aldrig bli immun
Du kan inte ens stå rak
Om du inte tar en dos
Om du inte går tillbaks
Tillbaks till fronten




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-28 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP