Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text September. Av ULJO. Skriver gärna kritik som en Rick. Rick är min version av limerick, det vill säga bara bortre änden av ordet, som är utan ort i första radens slut.


Kritik på en text (2023) en Rick



Livet går minsann i vågor,
udda kan vara högst egna frågor,
även musiken lyssnas till kan,
stundom med sång eller utan,
känslor och tankar i udda plågor...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 220 gånger
Publicerad 2020-09-28 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP