Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tungfotat troll


Varje stund
är chanstagning,
är språng,
burna av hjärtats slag

Vi måste lita
till evolutionens bygge;
ge oss i kast;
ordanhopa
och hoppas nå radens slut,
för att inte stå meningslösa

Ge sig sjutton
garanterar inget,
men det är en handling av mod
och exempellöst frimod
att kasta sig ut
i alltets obegripliga sanning
varje morgon
med en lättsinnig förtröstan
på kardiovaskens vispande
pumpljud;

ett tungfotat troll
som tränger sig fram
genom högt gräs




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2020-09-28 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP