Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi måste hjälpas åt om vi vill förändra världen




Det är inte lönt
det är som en droppe i havet

är det många som säger

förstår inte deras tankar

utan droppar
inget hav




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2020-09-28 09:51



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Klokt.
2020-10-16

  Eva Helene VIP
Bra och viktig text!
2020-10-04

  Koloristen
Nåja. Vissa förändringar hade det varit bäst att slippa.
2020-10-02

  Peter G VIP
välformulerat, slagkraftigt och kristallklart!
Tillsammans kan vi!

Fint!
2020-10-01

  Solweig Jansson VIP
Verkligen bra sagt !
2020-10-01

  Annaemi VIP
Fin vinkning till Tage Danielssons dikt, tänkvärd.
2020-09-30

  Magica VIP
Viktig text! De som resonerar så är egoister, de ser men VÄLJER att blunda. Allt hänger samman så det kommer nog att slå tillbaka.
2020-09-30

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om hur vi
alla ingår i en gemenskap.

2020-09-29

  Öknens Ros VIP
Sanna ord.
2020-09-29

  Gunnel Eriksson VIP
Så klokt och sant.
2020-09-29

  Elinor Sörensson VIP
Så sant.
2020-09-28

  bibbi ahrnstedt
Bra funnet, fint
2020-09-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Du har så rätt! Alla kan göra något. Men för många är det enklast att vara pessimist.
2020-09-28

  Briza media
Kort, konsist och en tröstade tanke! Tack!
2020-09-28

  limerick
Sant budskap i fin versform!
2020-09-28

  Kajan VIP
Bra och träffsäker iakttagelse, om undanflykter som ej tål närmare granskning.
2020-09-28

  M.Eta
Så sant!
2020-09-28

  Niliboy
Ja, det gäller ju en själv också, man kan inte strunta! Gud hör våra BÖNER!
2020-09-28

  Blomma-Stjärna VIP
applåd!

2020-09-28

  ULJO
Helt absurt att resonera så. Många bäckar små............
2020-09-28

  siv birgitta.a. VIP
vi kn förändra med tankens kraft
2020-09-28

  Sparvögat VIP
Så sanna dina ord, alla droppar små blir oceanens blå...
2020-09-28

  Maria Sundelin VIP
Kloka tankar
Kramar
2020-09-28

  Feliaxel VIP
Så kloka rader,fler borde tänka så
2020-09-28

  AiA Maria den fria
Briljant!

Tack!

Så skapar vi himmelriket på jorden !
2020-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP