Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Höst Vingar

så spritter du sol strålar runt ögonen 

likt fjärils vingar i vacker termik

magen leker busig tittut

Orkester diket är i för repetition

Ensam bland levande stolar

Tidvattnet som går

Nåd skrattar oss ömma

något finns därinne

en erövrad glädje 

det är dans bland träden 

löven faller sakta ner

det har börjat 

färgade i sitt hav

så fint

så vackert

så ömt. 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-01 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP