Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår längtan


Utan menig

syntes orden
vi sållat bort

När endast två
stod
oemotsagda kvar

utan förklaring

oförståndiga
och visionära

blev

Vår längtan

det enda
meningsfulla




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-28 13:28



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Längtan kan skapa nya ord som består.

2020-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP