Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänk först tala sen


Blandade reaktioner

Blandade reaktioner
har jag fått
på mina alltför spontana uttalanden

Kanske dags
att minska
på spontaniteten




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-28 14:16



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Ack ja, ack ja, det där känns igen. Men näe, bara om diktjaget inte står ut med uppmärksamheten... :D
2020-09-28

  Marita Ohlquist VIP
Kan vara svårt när orden kommer innan man har tänkt färdigt.

Tror många känner igen sig i din text.
2020-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP