Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


https://www.facebook.com/camelia.smicala


Finland har ond öga även på sv Estelle.

 

I november förra året dömdes Finland för en kränkning av de mänskliga rättigheterna.

Det visade sig att allt jag skrev om barnskyddssystemet i Finland är sant.

Det visade sig att detta system i själva verket är ett företag på miljarder euro, ett privat företag med statliga pengar.

Mer än 19 000 barn bortförs från sina familjer och missbrukas av ett system som ska skydda dem.

Även förra året bevisades det att det administrativa rättssystemet är en del av verksamheten och bidrar till barnmisshandel.

Det är omöjligt att ha en rättvis rättegång vid den finska förvaltningsdomstolen.

 

Förra veckan bevisades att samma kriminella team som stal Mihai och Maria (barnskydd Tammerfors + barnpsykiatrisk klinik från Tammerfors universitetssjukhus) stal barn som utvecklade svåra biverkningar efter influensavaccinet. det faktum att Finland kränker uppenbart och upprepade gånger de mänskliga rättigheterna, trots att Finland inte har följt några internationella domstolsövertygelser, gör det möjligt för landet att fortsätta grymheterna.

Jag tar Mihai till psykiatrin igen idag.

Istället för att psykiskt utvärdera de i systemet som missbrukar barn, försöker de "göra sjuka" sina offer.

Även idag kommer jag att köra 700 kilometer för att se min pojke i en timme.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/harvinaista-sairautta-sairastava-tiia-13-sijoitettiin-lahes-vuodeksi-ilman-riittavaa-syyta-turhautunut-isa-lastenkodissa-tytolle-vakuutettiin-etta-han-on-terve/7933538?fbclid=IwAR3vLsD2lceMwqWnCFbPBV3q46wiHOXduRyg4i-tD05ZBbq4noDisYG7LOk#gs.gs1e4u

https://kadotetutlapset.fi/index.php/2019/11/26/sound-of-silence-placing-children-in-foster-care-billion-euro-business-in-finland/?fbclid=IwAR0EFMp5R-rKLyUTL_ej-aLS7WMAND-ijdfwlSpkq22oukrfs7KbcABQThY




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-28 16:29



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Camelia säger för 2 timmar sedan
jag kom hem, tack och lov!
Mihai hålls i fängelse, i ett eländigt litet rum med bara en säng.
Han får stanna ute bara en timme om dagen, han har ingen rätt att studera, han har ingen kontakt med vanliga människor, med barn i hans ålder.
Han stannar kvar i sin cell hela dagen, utan telefon, ingen möjlighet att umgås.
Han är det enda barnet i centrum som har denna regim.
Men personalen där behandlade mig med mänskligheten och jag kunde stanna i två och en halv timme, de beställde mat åt oss och övervakade oss inte så strikt som den sociala begärde.
2020-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP