Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hållbar framtid (Min klimatkamp 28/9)

Idag är det för en gångs skull lätt att skriva något med anknytning till klimatet. Och utan att man samtidigt tappar hoppet om mänskligheten.

Att Preem har bestämt sig för att dra tillbaka sin ansökan om utbyggnad är en god nyhet. Att dom i sin motivering skriver att: ”covid-19-krisen och dess effekter på världsekonomin har bidragit till att projektet inte längre är kommersiellt hållbart” är också bra. Förhoppningsvis är det fler som kommer att inse att det inte är kommersiellt hållbart att satsa på fossil energi, corona eller inte corona. Och vem vet, så småningom inser kanske investerarna att det är fossilfritt som är hållbart utifrån alla aspekter, ekonomiskt, politiskt, mänskligt.




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-28 18:58



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Moder Jord o jag jublar!


2020-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP