Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"I can be changed by what happens to me. But I refuse to be reduced by it." Maya Angelou


Hej alla människor som älskar mig. Var är ni?

Hej alla människor som älskar mig

var är ni?

varför inte här hemma?

varför inte på mitt jobb?

hör ni mig ni som ser mig?

jag ropar på tinder

jag ropar efter er i alla möten där jag gissar potential

och...



var är ni?

vi är Guds älskade barn

Gud skapade oss att vara tillsammans

jag ropar till Gud efter er

i alla fall några av er

Tacksam att Gud hör min bön i Jesus Guds Sons Namn

"My God will supply every need of yours according to his riches in glory in Christ Jesus." Philippians 4:19









Fri vers av Ess VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2020-09-28 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP