Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyss

Den vackraste av oss. Du.
När delfinerna tystnat. Nu.
Sabeltandad tiger och sjöjungfruns nynnande. Då.
Lyssnar till nakna drömmar. Sant.
De stjärnor som passerat nattens dagdrömmar. Sakta.
Snöflingor berusar som höstens nyktra löv. Nyss.
Mintkyssar och bröstkarameller. Njuter.
Doften av saknad. Smälter.
Porslinsvit liljekonvalj. Hon.
Nattsvart stockros. Han.
Silverräv och guldschakal. Tillsammans.

Det jag vill säga dig.
När orden inte räcker till.
Från mitt hjärta, till ditt hjärta.
All kärlek mellan stjärnfall och regnbåge.
Vill jag ge dig.
Tack.








Fri vers av Black raven VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-28 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP