Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I slaget om evig kärlek, där tidlös passion segrade


Slaget om Svartsjukeborg




ett snedsteg i taget, noga valt men illa taget
när det gällde, orsakade till sist ett gruvligt
hjärteskred utan dess like,
och svartsjukan rasade vild som en löpeld


allt som inte brann föll samman i ett kaos
utan motstycke, hela världar föll smman



Ur kärlekens svartsjuka kadaver steg något
inte ens nyktert tvivel tidigare skådat,
bestående av brist på allt blind tro kan lova






Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-28 23:23



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ett svek är och förblir ett svek
det finns alltid kvar
till föga tröst
2020-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP