Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jubel

Solstrålar
kommer
samman
för din
skull

Livet
väver
en melodi
när du
talar

Sanningen
bryter ljus
längs
din fransrad

Allt
är jubel
och glädje





Fri vers av Seasons VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-09-29 00:13



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Så finstämd :-)
2020-10-01

  Elinor Sörensson VIP
"Livet
väver
en melodi
när du
talar"
Vackert ljudande ord.
2020-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP