Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Affischen



En dörr till det förflutna
där publiken är välkommen
Konst från århundrade tillbaka
Ett spelrum för drama
klassiker och dikt
Tiden före segregationen
Ett samvete i nutid
En garderob med ytterkläder




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2020-09-29 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP