Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virus



Den elektroniska cirkusen
smyger in i våra kroppar
Vi blir offer
för vår egen fåfänga
Litar blint på säkerheten
i det ofarliga systemet
där organen går fria
från sjukdomar
Den organiska avgrunden
är skör
som att gå på lina
över inre tankar
där processen är kort
Om 25 år är tiden vårt misstag




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2020-09-29 05:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP