Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupets arv

Att vara mindre än ett barn i sin vuxenhet och mer av ett mirakel

 Att överleva monumentala utmaningar som livet serverar

Att bara önska att någon förstod de djupa känslorna som sitter i hårets vågighet

Att vara så känslig och lyhörd att man oftast vet innan något händer

man känner av det i luften precis som ett regn skall komma

tonläget, bredden, handsvetten, allt som mynnar ut i kategoriskt lugn

att vilja skydda sig och de sina men istället instinktivt hoppa rakt in i det

att vilja gömma sig men istället konstant gå rakt ut och ta slaget

att inte veta något annat än att kämpa och vara stark

det gör ont

på alla vis

det styrker

på alla vis

det är

livet.

 




Fri vers av Songbird VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-11-07 20:36



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Du fångar kärnan i allt motstånd, delar det till oss, att inse! Bra!
2020-11-13

    Sefarge VIP
Starkt berörande dikt
Tack!
:)
2020-11-07

  Horace
denna dikt kommer jag
att sprida till dem som
behöver den som allra
mest, för att utrustas
med i vetskap att de
inte är ensamma i det
stora smärtsamma,
när smärtan ter sig
outhärdlig och livet

Bokmärke!

2020-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP