Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Integritet och transparens..

Genomlyst
belyst
regnbågshinna

Hur vi väljer
vår presentation
av oss själva

Transparensen
öppenheten

Hur vi väljer att
kommunicera

Insyn
utblick

Utblick
insyn

från två håll
eller flera

envägs,tvåvägs,flervägs
kommunikation

Tål integriteten
att bli så genomfaren

Genomlyst
och reflekterad över

Kanske
kanske inte

En ny början
eller början till slutet

Tål att begrunda

En öppenhet
som stillar sig
och stundtals
drar sig tillbaka

Bak en belyst, genomlyst
regnbågshinna




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-29 08:24



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Hur vill jag bli sedd? som den jag tror jag är eller hur andra tycker jag är
2020-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP