Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förväntansfull


På fälten ligger dimman tjock
Härinne klarnar det upp

Kommer ut ur järngreppet
allting lättar
och jag landar

I en soldränkt glänta
ser jag omkring mig
tydligt vad jag nu ska göra

Rädslorna har runnit av mig
Minnena som styrt, har upplösts
har tagit form utanför mig

Jag möter denna dag
förväntansfull







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-09-29 08:25



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
"Minnena...har tagit form utanför mig" Bra beskrivet! Bokmärker den :-)
2020-10-04

  TrollTörnTrappan VIP
Härligt uppklarnande! Verkar som även dimman var ett inre tillstånd? som "tagit form utanför mig"..
2020-09-29
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP