Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

segregerad

 

varthän jag vänder mig 
kan jag inte undvika
de genomborrande 
blickarna som stegrar 
fram längs stigen 
likt ökenkaravanens
strävan efter vattnet

 

jag kommer från ett annat land
inte helt olikt det här
men med andra lagar och regler
där hösten skänker sina döda löv
för att söva oss
för att förmultnas 
omslutas av rötter

 




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-09-29 09:22



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
utsatthet
2020-09-29

  Roger VIP
Njutbart!
2020-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP