Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyrbåk


Att bära
ljuset

stråla ut

Fokusera
riktning

Genom
dimma
och hårt
väder

är en konst
i sig

För
vanligt folk

och för fyrar




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-09-29 09:29



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Dimman är ett stort problem för fyrar och människor för de syns inte då.

2020-09-29

  Sparvögat VIP
Ja i den mörkaste dimman sållas agnarna från vetet...
Så sanna dina ord!
2020-09-29

  Daniel_78 VIP
:) slutordet satte verkligen punkten över i:et. tyckte om den.
2020-09-29

  AiA Maria den fria
Tack för DITT ljus!
2020-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP