Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har blivit en grej att ha strypsex. En farlig "lek".


Dödligt sex

 

 

hon kände hur han började dra henne i håret

hon kände smärtan i hårrötterna, förstod inte

inte var det så här det skulle vara?

hon älskade ju honom och han henne

var det henne det var fel på?

han släppte taget om hennes hår

fortsatte stöta sin penis i hennes slida

plötsligt kände hon hans händer om sin hals

vad gör han? tänkte hon panikslaget

hans händer kramade hårdare om hennes hals

Gud nej! han stryper mig! tänkte hon

hon började kämpa för att komma loss

men han var för stark

hon kände hur allt började bli dimmigt

jag kommer att dö, tänkte hon

så plötsligt släppte han taget

hon kippade efter andan för att få luft

han hade tydligen fått sin utlösning

nöjd lade han sig bredvid henne

varför gjorde du så där? frågade hon

åh, det kryddar upp sexlivet!

hans svar gjorde henne förbannad

åt helvete med dig och ditt s k sexliv!

jag går nu och kommer aldrig tillbaka

 

 

 




Prosa av Öknens Ros VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-09-29 09:56



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Det verkar inte vara nån rolig sexlek!
2020-10-15

  Bodingen VIP
"Den man älskar agar man" sa dom förr. "Den man älskar med stryper man" säger vissa numera. Idioti förr och nu.
2020-09-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Hemskt men med sanning bakom. Framförallt unga tjejer råkar ut och mår dåligt av detta.
2020-09-29

  Kungskobran VIP
Otäckt!
2020-09-29

    Lena Staaf VIP
Farligt beteende som man borde söka hjälp för.
2020-09-29

  ULJO
Det är inte kärlek. Det är sjukligt. Ett internet fenomen som borde stoppas.
2020-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP