Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det saknar vi alla nu...

Erbjöd ju ryska posten Dag...
Men tog aldrig upp nå´t om samlag...
Men den bjöd ju på
något annat ju då
som gör två själar gott: Ett famntag!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-29 11:06



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja en coronakram till en skön dam! ;)
2020-10-03

  ULJO
Gott nog
2020-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt