Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar som inte går ihop

Flamsäkra drömmar

Fulla av drakar

Låter motsägelsefullt

Jag vet

 

På samma sätt

Kan jag inte sluta förundras

Över den som bedyrar någon

Sin eviga kärlek

Genom att rita ett hjärta i sanden

Precis i vattenbrynet

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-01 07:29



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det förgängliga kan vara det beständiga! Själen minns!
2020-10-02

  ULJO
Teckning i sanden som vågen spolar bort. Finns ändå för alltid i ens minne

2020-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP