Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beskrivning av missriktad passion 7


Mot punkternas slut 7

Steg för steg punkterna växlar
Vissa består och lever i frid
Andra har dött redan tagna för givet
De sista står pall i anfall som strid

Kraftfulla punkter och svaga andra
Punkt för punkt ändras fältet platt
steg efter steg flyttar så tiden ut
Krympande kort var millisekund utan att klaga

Rörelsen avsedd som rätt eller fel
Efter misstag och blunder sig åter resa
Mänskligt som tankar får styra blitt
Instinkten veknar ett ögonblick, sitta och tuta

Är detta punkternas liv?
Är vi de punkter som fältet rymmer?
Är tiden fältets gräns eller livets?
Skapade fria älskar vi kanske för evigt










Fri vers av Horace
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-29 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace