Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går ju ej an...

När Väst-fotbollen nått botten
spelet och även inkomstpotten
detta uteblir
för få gubbar till lir...
Sägs O- & N-lagen bli : Västerbotten?




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-29 16:14



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
:))
2020-10-03

  Gunnel Eriksson VIP
Rolig lek med ord.
2020-09-30

  ULJO
Kan inte bli sämre resultat än så
2020-09-30

  lodjuret/seglare VIP
Ost klär väl int i väst, klädesplagg skall lukta rest, åtgången på läder fått tyg att 'växa', tänk då på en vanlig pjäxa, vilken åtgång har den nu som mest?
2020-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt