Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Återanvända - aj aj, kapten

 

Som räddat vrak
eller hopplöst VRAK
kan bli fin igen sa Nicke
grannarna fy vilken misär

själv sa jag kanske
men har sett sånt förr
allt går ju laga och lappa
även en yacht skjuten i sank

så tänka ett steg till
nog bra att somliga kan   
därför en människas skrot
är en annan människas guld




Fri vers (Fri form) av Bodingen VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-30 06:57



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
ser på bilden en pöl där kanske båten ska i helt utan söl med sin köl...
2020-10-01

    Sefarge VIP
Klok skrivelse med skapande livsinställning!
Möjligheterna att återanvända är oändliga. Fodras tid och "lite" pengar men med
kunskap och vilja kommer man ju
långt utan att hela tiden köpa
nytt som tär på Jordens
Resurser!
:)



2020-09-30

    Lena Staaf VIP
En båt kan aldrig dö. Man bara byter ut bordläggning bit för bit.
Återanvändning är miljövänligt!
2020-09-30

  Öknens Ros VIP
Av skrot kan bli en helt ny båt av händig person.
2020-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP