Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skymningens symfoni

Skymningen smyger
ner över bygden

mjukt sveper
dimmans florslöjor
in träden

kärleksfullt

som under en
lövtunnel står jag

lyssnande till
droppars symfoni

medan mörkret faller




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-09-29 19:11



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Härligt
2020-10-05

  Kajan VIP
Stämningsfull med en känsla av andakt, att öppet ta emot, en gåva.
2020-10-02

  Margit Grell
Mjukt faller dagen i fin beskrivning.
2020-10-02

  Maja Ivan
Tycker om din beskrivning om hur träden blir inbäddade. Det ger en känsla av omsorg. I din dikt blir jag förundrad över dagens rytm.
2020-10-01

  BenGust VIP
Kvällsdimman florslöjar även här i kväll.

Särskilt målande: "som under en
lövtunnel ..." precis vad som utspelas på ditt hisnande bildperspektiv" Häftigt !

Att poemet sen är indelat i korta strofer ramar som in orden ytterligare och sätter fokus. Snyggt !
2020-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP