Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag kan inte logga in


Hjälp

inte in 

sitter i coronan

och kommer inte in

Kan du logga in utanför

coronan?

Ifall du vet

berätta även mig!

Jag usligen

kommer inte

in 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Monika A Mirsch VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-09-29 20:28



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Coronabubblan är svår - Den fångar oss i sitt garn.
2020-09-30

    Lena Staaf VIP
Coronabubblan är svår.
2020-09-30

  Maria Sundelin VIP
Bra fångat
Kramar
2020-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP