Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår värld

Ingenting smakar så bra
Som den mystiken
Du omger dig med
Så skimrande

Höst och natt och
Stjärnorna där ute
Leder alla till
Din gnistrande
Famn

Och jag omger mig
I ditt neon ljus

Rock n roll nätter
Som aldrig tar slut

I vår värld




Fri vers (Fri form) av Neal
Läst 115 gånger
Publicerad 2020-09-29 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal