Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kall

Det finns
inga ord

Att beskriva

dig


Du är


vintern

Året

Runt




Fri vers (Fri form) av Neal VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2020-09-29 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal VIP