Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tung poesi med de svaga som idoler


Att blåsa maximalt ut ur minsta lilla glömda ventil

----
---
____----
- döda inte poesin
---- släck den ej
-
-
-
_________________________________ ______________________
bra poesi ska vara Lägg ihop två ord
och ett kommunhus brinner
bokstavligen ner till sin grund.

Agera sätt två ord i brand
tolka metaforer på alla sorters plan du kommer på
Skapa fria människor




Fri vers (Spoken word/Slam) av Bergström Cerd
Läst 289 gånger
Publicerad 2020-09-29 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bergström Cerd
Bergström Cerd