Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten vibration










När åskan går
samtidigt
som tåget
är på väg
under jord




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-29 22:44



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
Det var längesen jag åkte tunnelbana, men jag kan återkoppla det i den här texten.
2020-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg