Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonsorg


Jag mötte en ny dag
i gryningen

Solen gick upp
Trängde igenom diset
som låg som en matta

Björken som löven
gulnat på en del,
skuggades i kontrasten

Jag lyssnade inte till fåglarna
utan vände mig inåt
min varelse

När man känner
att något kanske tar slut
fast man inte vill

Då får man en sorg i hjärtat
det är det naturliga
steget när någonting bryts

Men så vackert allting ändå var
från frukostbordets vy









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-30 07:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP