Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Älskar dig

Älskar att du ser mig som jag är
Älskar när du rör mig både här och där
Älskar att du alltid finns här för mig
Älskar dig älskar dig älskar dig




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-30 10:03



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlekens lov, så underbar!
2020-09-30

    Lena Staaf VIP
Maximal kärlek!
2020-09-30

  AiA Maria den fria
Kärlek fint att ge o få i ett fritt flöde

Tack!
2020-09-30

  Öknens Ros VIP
Kan man älska mer än så? :)
2020-09-30

  ULJO
Vilka underbara ord till den du älskar.
2020-09-30

  Sparvögat VIP
En underbar kärleksförklaring till din älskling...
2020-09-30

  Marita Ohlquist VIP
Fin text i kärlekens namn!
2020-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP