Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Replay


Jan Erik

Jan Erik har rent mjöl i påsen
han bor vid Hägerstensåsen
Jan Erik har sin residens på
Förskottsvägen 5
och kontakter Swedbank
med sin dosa

Jan Erik har del i en segelbåt
som ligger i hamnen Trosa
två veckor under sommartid
får han vara Captain på låtsas
Han lirar dragspel och åker till
Dalarna för workshops och frossa
i folkmusik tills det är dags att sussa

Jan Erik var förlovad en gång för
länge sedan och han minns
hur det var att gå hand i hand
vid Fyrisån under vårens gröna paraply
Jan Erik har rent mjöl i påsen
men numera hans hjärta är fruset
i Hemglass, för tusan

the apache kid







Fri vers av the apache kid VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-09-30 13:16



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
kul ju!
2020-10-01
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP