Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bulldoggen - kaotisk debatt


Var kommer de ifrån alla makthungriga män
som ingen annan röst hör än sin egen?

"Jag får inte en syl i vädret för den clownen"
sade Biden då Trump hela tiden avbröt honom

USA vakna!
Trump-en kommer ingen att sakna!
Vägen mot Vita Huset kantas av skandaler
armbågar sig fram i Trump-ens fotspår




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av morgonstjärna VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2020-09-30 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP