Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prioritering projekt




Förr ville man jobba
ihop

Till en villa och bil
Med fru och barn



Nu är man glad om
Rollatorn fungerar

Så man kommer
Förbi övergångsstället
i rättan tid




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-09-30 14:36



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Behoven minskar med åldern, snart är man glad över att kunna äta själv.
2020-10-01

  Scarlett Miryam VIP
Ty med åldern lär man sig att inte bli överkörd så lätt... ("tack" kära fru och barn för det)

2020-10-01

    Lena Staaf VIP
Och att inte trottoarkanten och trösklarna är för höga...
2020-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP