Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattvandraren



Siroccon vaknar i mörkret, det bolmar rök ur kudden
öknen den enda plats, fristaden där vi föds och lever
liksom ökenråttan

kroken att hänga tankarna på behöver vi när
sandstormen plöjer fåror i själen
varje dag när vi ser orättvisorna


finns den vind som stryker varsamt genom själen ?




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2020-09-30 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP