Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godkväll älskade uggla kram <3,,bild Julias sommarstuga


Trädgården




den växer fram som en inre vinge
spänningen stiger
vad finns bortom fosterhinnan
ett tunt tyg mot det jag inte vet
blir det en gökunge
som slukar allt i sin väg
eller föds en oas
den viloplats sinnet så väl behöver
i en värld full av kaos
och nedbrytande krafter




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2020-09-30 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP