Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingången uppsåt



Det som betyder nåt
Har man tappat bort

Det betydelsefulla

I ett prisbelönt arkitekt
-ritat bostads område

Vandrar en tant i
lustig hatt med sin
flätade kasse som
inte passar in

Hon är en hemlighet
i sig själv

Ingen vet var hon kommer
ifrån

Bara att hon kanske bor i grann
-skapet och frekventerar

Konditoriet var dag med
sin svarta kappa och
smutsgula mops

Som hon går in i en
Förrådskällare med

Efter att ha avklarat
sina ärenden

Som hennes son fastighet
-förvaltaren äger

Och på andra sidan fastigheten
omklädd till oigenkännlighet

Far iväg på en motorcykel med
sidovagn, paket,väska och
Hund med glasögon på

Men det gör ändå inte så mycket
För en liten okänd människa

Har inte så stor betydelse
I ett prisbelönt bostadsområde

Bland alla andra nyinflyttade
Som försöker smälta in i tiden



För det som betyder nåt
Har man tappat bort

Det betydelsefulla. ..










Fri vers av Sefarge VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-09-30 14:59



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Underbart med människor som törs vara som de själva vill.
2020-10-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra funderat! Vilken värld tror arkitekten att människan lever i?
2020-09-30

    Lena Staaf VIP
Tänkvärt! För vilka människor ritade arkitekten?
2020-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP