Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråter nästan

Avskärmad i skydd av snödroppens sköld.
Asfalterade minnesluckor.
Utspridda hjortron.
Jonglerar med eldfacklor.
Dagar av vindspelets nätter.
Mardrömmarnas skönhetssömn.
Ändå den vackraste ros av gammelrosa längtan.
Hon bygger sitt näste bland spindelvävens daggdroppar.
Nästan som att sakta tyna bort.
Med blick av total solförmörkelse.
En strimma stjärnor.
Jag håller andan.
Du andas.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-30 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP