Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad en kvinna behöver och vill ha

utav en man idag, är inte alltid så lätt då han
kanske inte kan leva upp till hennes pretentioner
Vilket inte gör honom så speciellt glad, tror jag
För hon kanske kräver alldeles för mycket av honom
då han lätt kvävs och måste till slut ta sitt pick pack
och dra
Hon har satt ribban alldeles för högt för honom
helt enkelt
Men så en dag när hon vaknar upp och känner efter
så saknar hon nog honom ändå
Men då är det redan för sent
För då har han redan hunnit hitta någon annan
kvinna
En förtjusande ryska från Moskva
Rätt åt henne, tycker jag, då hon hade satt ribban
alldeles för högt för honom
Men så kan det va...

Vad en kvinna behöver och vill ha utav en man idag!

Ken Cassel
30/9-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-30 16:25



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
När ribban står kanske en ny kvinna ribban får!
2020-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel