Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det inte vore för Eva, skulle jag inte vilja leva

För vad ska jag Adam göra utan min Eva
Bara gå omkring där i paradiset helt ensam med
ett krossat hjärta och bli helt galen
Bli till en av de där skeva
Den som sliter sönder sina kläder och hår
Gå omkring där nästintill naken med en och annan
ledsen tår
För med Eva så vet jag ju vad jag har och vad jag får
Så utan henne skulle jag bara gå omkring där i djungeln
som ett öppet sår
Men att jag älskar henne så himla otroligt mycket är
inget som jag räknar med att ni läsare förstår
Det är komplicerat
För hand i hand vi alltid går då vi är de två första
människorna på jorden som efter oss lämnar spår
i form av fötter och tår
De två första människorna som har skapat sig ett
eget Edens lustgård i paradisets land
Så vi två håller alltid sams utan en massor av trams
Vilket känns riktigt tryggt, minsann.

Om det inte vore för Eva, skulle jag inte vilja leva!

Ken Cassel
30/9-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-30 17:25



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja i livet behöver man en bundsförvant och någon att planera sitt edens lustgård med för att förhindra att ogräset tar över! Rolig fyndig och inspirerande text! :)
2020-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel