Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... forsättningen på corona-funderingarna ...


.. kom in ...

nu kom

jag in,

slank förbi gränserna

mellan corona 

och inte 

corona

Och nu är jag inne 

på POETER än en gång!

Gott natt - 

sköt om er

KRAM

p.s.

Den som är "närsynt" kan upptäcka på fotot stråket av de stora vita fåglarna
strax ovan snön - i väntan på snön! 




Fri vers (Prosapoesi) av Monika A Mirsch VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-09-30 20:28



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
I olika forum kan vi vara fria
Kramar
2020-10-01

  bibbi ahrnstedt
Fint skrivet och en stämningsfull bild
2020-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP