Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill hite på egna ord

 


ord som lyser upp andra


ord som tar hand om andra


ord som visar respekt till andra


orden behandlar bara kärlek


men kär lek är ett sånt hårt ord


inte i likhet med att älska någon..




Fri vers (Spoken word/Slam) av danne //
Läst 275 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-09-30 23:39



Bookmark and Share


    Klipparen
Jättefin! Det finns så mycket att säga om ord!
2020-10-11

  Julio VIP
Ja, ibland saknas det rätt ord för just en känsla.
Bra skrivet.
2020-10-08

  Solstrale VIP
Ja sådana ord behöver uppfinnas! Vi börjar nu! Solskenskramar! :)
2020-10-01

  WyS VIP
Omtankens värme skapar tillit!
2020-10-01
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //