Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna

Hör du livet?

Det som pågår utanför.
Alla ljud som brusar.
Som skänker ro.
Upprör och förför.
Som skär i hinnan.
Likt bestick mot porslin.

Hör du livet?

Som tyst knackar på.
Smyger i trapphuset.
Rusar som ett ånglok.
Strilar regn mot plåt.
Blåser som en frustande tjur.
Bräker som ett litet lamm.

Hör du livet?




Fri vers av Nicke Pistol VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-01 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP