Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


stenrik

Utan hud föds vi
starkt är ljuset
varför skriker vi
samma skrik
genom alla år

min själ var
iklädd småsten
som skydd mot
slag mot hjärtat
upptejpat leende

las till barmen
till en sjukdomshärjad
men lycklig mor
var av henne
alltid älskad

nu tar jag av mig
stenar faller mjukt






Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-05 12:09



Bookmark and Share


  SatansSon
min mamma tog med sig en hårlock från mitt hår då jag var två år i graven.hon kremerades med den.
2020-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP