Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dagens viktigaste måltid

 

En märklig frukost
ganska bisarr
blev kyligt likt frost
fick röst i darr

först åts ett par ägg
ej bra då känns
ty gulor i mitt skägg
är hönors mens

sen ett lass av kaviar
ringlas på bröd
avslöjar i mig barbar
fiskbäbisars död

i denna morgon tung
istället en kopp te
dricker i med honung
från bispyorna ge




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-01 07:18



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Aptitretare...
2020-10-19

  Solstrale VIP
Jag ser verklighetens utmejslad i sin reellaste form! Det sant är man helst ej vill se fiktion sedan någon kallar de... otroligt bra klarlagt om verkligheten! Bugar och tackar! :) ägg i skägg är inte å leka med oavsett vems... ;)
2020-10-01

    Lena Staaf VIP
En surrealistisk text som gör att det vänder sig i magen. Kul vinkling av dig!
2020-10-01

  Öknens Ros VIP
En dissektion av frukost som har en smått illamående effekt.
2020-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP