Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tar ett steg åt sidan

Jag tänker på det jag hört
Det jag sett, läst och känt

Allt som fyllt luften
Huvudet, rummet och världen

Jag tar ett steg åt sidan
En kort blick och det är klart
Så får det bli både nu och imorgon




Fri vers av Machete Man
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-01 08:22



Bookmark and Share


  danne //
En levande morgon är det oavsett det ogjorda i den..

Tycker den är nice...
2020-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Machete Man
Machete Man