Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Fördelarna med papper

Nu när internet finns, finns det någon anledning att ge ut dikter tryckta på papper?

Har pappersboken några fördelar?


logo för Poeten Salvador




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-16 12:58



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Jag tummar gärna i pappersbok... Antecknar lägger bokmärken gör hundöron etc för livets bok, gör jag den till, ibland dagbok, målar skissar på egna reflektioner i marginalen, läser igen, tolkar om, skriver ned betraktelsen i till tidigare anteckning... Så kan jag inte använda internetboken... Den utan papper... Min farmor och farfar ex vad de läst och format sitt språkbruk kring hade varit dolt för mig, då de inte skrev dagbok, deras lästa böcker där finns deras tankar, deras anteckningar... Och jag finner min grund till det skrivna ordets historiska tyngd... Mina barnbarn och barnbarnsbarn kommer lösa sedan både mig, mina föräldrar och deras föräldrars tankar kring det skrivna ordet, se vart inspirationen grundar sig i...
2021-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP